The Rolling Stones

The Rolling Stones

The Rolling Stones heeft 2 concerten op dit moment. Mis het concert van The Rolling Stones niet en bestel nu direct uw tickets!
WEERGAVE VERFIJNEN
Datum
Plaats
Locatie

The Rolling Stones Reviews

Beoordeling 10,0

Dit vinden onze klanten van The Rolling Stones

Op basis van 2 reviews
 • Het opkomen is al overdonderend, gehele show een groot plezier met alle fans op een veld.
  Cijfer:10
  Ondanks mijn leeftijd net 60 was dit mijn eerste ervaring met Pinkpop, wel heel veel van jongere collegas gehoord, maar had mij geen voorstelling kunnen maken. Het was eerst heel erg overweldigend, zoveel mensen bij elkaar, zoveel muziek mogelijkheden, het plezier ondanks veel verschillende smaken - het was een groots feest, ben heel blij dit meegemaakt te hebben. Het aanbod was echt heel verschillend, mooi weer dus echt genoten.
  Marijke staphorsius uit wormer

  is naar The Rolling Stones geweest op 14 juni 2014 in Megaland Landgraaf

  Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

  Beoordeling van Marijke staphorsius over TopTicketshop

  Cijfer:8
  Werd goed op de hoogte gehouden en alles verliep soepel
  Omdat ik, zonder veel moeite, mijn tickets kon regelen werd door veel mensen verteld dat ik beetgenomen was. Dus je begrijpt, dat de spanning steeg zodra ik mails kreeg en om af te wachten of ik echt kaartjes had. Precies op tijd kreeg ik mijn tickets binnen, nog werd door mensen gezegd dat bij binnenkomst het ticket niets waard zou zijn, maar geen enkel probleem ondervonden, jammer van negatieve aanloop.
 • Hoofditem bucketlist.
  Cijfer:10
  Anoniem uit berltsum

  is naar The Rolling Stones geweest op 10 juni 2014 in Megaland Landgraaf

  Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

  Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

  Cijfer:8
  Topticketshop is OK
  Alle beloftes waargemaakt.