Reviews en Klantbeoordelingen

Beoordeling 9,0

Dit vinden onze klanten van Topticketshop

Op basis van 35695 reviews
  • Geeft wat het schrijft
    Cijfer:10
    Was wat wantrouwend maar precies wat op internet stond greeg ik de tockets op de dag dat ik ze moest krijgen , en een dag voor het concert nog aanvullende informatie rondom het concert mbt afsluitingen van de hoofdwegen
    Jj De Groot uit De Westereen

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 13 juni 2019

  • Super geregeld vooraf het programma nog gekregen super!
    Cijfer:10
    Keurig verzorgd, daar betaal je ook iets meer voor, maar dat is het dubbel waard.
    Grietje Koppe uit Schoonhoven

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 13 juni 2019

  • Efficiënt, goed geprijsd en zeer klantvriendelijk
    Cijfer:10
    Na aanschaf van mijn ticket voor Metallica werd ik keurig op de hoogte gehouden en bij vragen kreeg ik zeer snel antwoord via email. Complimenten voor de service, goede verwachtingsmanagement en klantvriendelijkheid. Ook de prijzen zijn scherp en goed! Ga hier zeker mijn komende concertkaarten bij kopen.
    Anoniem uit Gouda

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 13 juni 2019

  • Top organisatie
    Cijfer:10
    Ticket was optijd in de mailbox,naderhand zelfs nog een mailtje over de regels.Was wel top kon ik wat spullen thuis laten.Enigste minpunt dat de tickets dubbel zo duur zijn.Verder is alles goed geregeld.Bedankt
    Arnold Van Zummeren uit Hoogvliet Rotterdam

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 13 juni 2019

  • Absoluut goed geregeld, zeer klantvriendelijk!
    Cijfer:10
    Er zijn veel negatieve reacties over topticketshop, de prijs is hoger, maar ..... anders hadden wij geen kaarten gehad, dus mij kan het niks schelen! Golden Circle kaarten, alles van dichtbij meegemaakt, helemaal geweldig! Beter duur dan niet te koop.
    Esther Ruijgrok uit De Lier

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 12 juni 2019

  • Prima
    Cijfer:8
    We zaten wel in spanning te wachten op de kaarten, maar alles is prima verlopen.
    Anoniem uit Dokkum

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 13 juni 2019

  • Top geregeld!
    Cijfer:8
    In het begin weinig vertrouwen of we wel kaartjes kregen.. Dit kwam omdat we niet bekend zijn met de werkwijze van uw organisatie. Nu we het ervaren hebben valt.het kwartje! Achteraf gezien dus Top geregeld!
    - Tjarco Van Loon uit Haaksbergen

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 12 juni 2019

  • Goed geregeld top concert
    Cijfer:8
    Prima
    Sander Thuis uit Gouda

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 12 juni 2019

  • Verrassend
    Cijfer:8
    Ik vond het moeilijk dat ik in september de tickets al heb besteld en betaald en dat ik pas vorige week de echte tickets ontving. Hier moet ik nog aan wennen.
    Mieke Hoogenboom uit Amsterdam

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 12 juni 2019

  • Toch erg veel duurder dan de nasis/standaard prijs
    Cijfer:6
    Toch erg veel duurder dan de asis/standaards prijs. Maar verder goed. Tickets ruim op tijd binnen
    Anita De Jonge uit Hardenberg

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 13 juni 2019