Reviews en Klantbeoordelingen

Beoordeling 8,9

Dit vinden onze klanten van Topticketshop

Op basis van 24678 reviews
  • Goed
    Cijfer:10
    Is goed
    Anoniem uit Houten

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 19 oktober 2017

  • We hadden de tickets op tijd zoals is afgesproken.
    Cijfer:10
    We hadden even twijfels omdat de kaartje,s niet op naam zijn , maar we werden gewoon toegelaten.
    Anoniem uit Heeswijk-Dinther

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 19 oktober 2017

  • Betrouwbaar en meedenkend
    Cijfer:10
    Je kan rustig kaartjes kopen via topticketshop. Ze zijn betrouwbaar en ze houden je op de hoogte van het concert ende verwachte drukte. Een warme douche.
    Ed Gonera uit Heino

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 19 oktober 2017

  • Top
    Cijfer:10
    Perfect geregeld in een woord complimenten voor de correctheid
    Arnold Vollendam uit Oud Gastel

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 19 oktober 2017

  • Prima
    Cijfer:10
    Was fijn dat de tickets via de mail kwamen ong. 1,5 weken voor het optreden. Wij hebben best tijdje daarvoor besteld en op deze mannier kun je ze niet kwijt raken. En dat je ze zo kort van te voren kreeg daar kreeg je ook een mailtje van
    Anoniem uit Oudenbosch

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 19 oktober 2017

  • TOP
    Cijfer:10
    Hele goede informatie van het moment van huis tot binnen in de zaal, daarom de naam al TOP.
    Greet Gordeau uit Zoetermeer

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 19 oktober 2017

  • Fantastisch
    Cijfer:10
    Netjes op tijd de kaartjes geleverd. Thumbs up!!!
    Anoniem uit Twello

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 18 oktober 2017

  • Prima. Kaarten zoals aangegeven op tijd ontvangen.
    Cijfer:10
    Professioneel
    Anoniem uit Hoogblokland

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 18 oktober 2017

  • Prima geregeld: het klopte wat jullie zeiden over de plaats en wanneer de kaarten kwamen.
    Cijfer:8
    Via internet snel de kaarten geregeld en het klopte wat ticketshop zei over de plaats en wanneer je de kaarten kon verwachten.
    Anoniem uit Leeuwarden

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 18 oktober 2017

  • Laat met levering van tickets
    Cijfer:6
    Topticketshop is goed maar ik kreeg wel pas op het laatste moment de tickets, was wel jammer. maar ik zou wel vaker een bestellen bij topticketshop!
    Anoniem uit sint-michielsgestel

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 19 oktober 2017