Reviews en Klantbeoordelingen

Beoordeling 8,9

Dit vinden onze klanten van Topticketshop

Op basis van 23915 reviews
  • Top plaatsen!
    Cijfer:10
    Kaarten 6 maanden van te voren besteld. Maar toch ruim voor het concert binnen. De prijs was ook redelijk. We kregen mooie plaatsen met goed zicht op het podium. Ik zou hier zeker nog eens kaarten bestellen.
    Anoniem uit Pernis Rotterdam

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 12 augustus 2017

  • Helemaal top ondanks negatieve info van sommigen..
    Cijfer:10
    Goed
    Carla Huisman uit bovenkarspel

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 10 augustus 2017

  • TopTickshop are great :-)
    Cijfer:10
    Super efficient, tickets arrived when they said they would. Tickets were in a great position. Super site, would highly recommend them!
    Anoniem uit Portarlington

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 8 augustus 2017

  • Fantastische service!
    Cijfer:10
    kaarten waren snel en makkelijk te bestellen en zelfs nog een e-mail erachteraan met tips om te parkeren ed.
    Larry Kampe uit Ede

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 4 augustus 2017

  • De mailings waren goed verzorgd. Wel duur.
    Cijfer:8
    Ze deden wat er was beloofd. Toelichting was prima.
    Joris Beudeker uit Maarssen

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 14 augustus 2017

  • Komt afspraak na, prima.
    Cijfer:8
    Dit is mijn eerste keer dat ik via ticketshop heb besteld, eerst nog wat twijfels of de 6 kaarten wel plaatsen naast elkaar waren. De kaarten gekregen met de plaatsen naast elkaar en op de afgesproken dag. TOP.
    Richard Veldkamp uit Zwolle

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 13 augustus 2017

  • Nog nooit klachten gehad
    Cijfer:8
    Super ondanks hooge prijs
    Mart Koning uit Zevenhuizen

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 6 augustus 2017

  • Betrouwbaar.
    Cijfer:8
    Goed geregeld, ook word je goed op de hoogte gehouden over tijden, parkeren etc. Alleen jammer dat je de kaartjes pas 10 dagen ervoor krijgt, want dán pas besef je dat je er echt naar toe gaat!
    Sylvia Van Den Bosch uit Roelofarendsveen

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 6 augustus 2017

  • Prima
    Cijfer:8
    Info vooraf, tickets op tijd
    Peter Van Der Wel uit Woerden

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 4 augustus 2017

  • Doen wat ze moeten doen
    Cijfer:8
    Prima
    Ineke Middendorp Van uit Velp

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 4 augustus 2017