Reviews en Klantbeoordelingen

Op basis van 47183 reviews

Dit vinden onze klanten van Topticketshop

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik worden niet geplaatst. Het kan enkele werkdagen duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Kaarten zijn wel erg duur, 2,5 keer de originele prijs
    Ze houden woord, je krijgt de kaarten ruim op tijd, maar ze zijn veel duurder dan de originele prijs van de kaarten
    Janny Bouwense uit

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 3 oktober 2022

    Reactie van Topticketshop: Beste Janny, <br><br>Het klopt dat onze tickets duurder zijn dan bij het originele punt. Wij maken gebruik van dynamic pricing op basis van vraag en aanbod zoals ook normaal is in de vliegindustrie. Ook ticketmaster maakt hier gebruik van bij haar platinum tickets. Wij hopen dat u ondanks de hogere prijs toch een fantastische avond heeft gehad.<br><br>Met vriendelijke groeten,<br><br>Joost<br>Topticketshop
  • Goed geregeld zonder gedoe.
    Ruim op tijd de tickets in huis (via mail)
    Fred Groothuis uit Ermelo

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 3 oktober 2022

  • Gewoon goed
    We werden via de mail goed op de hoogte gehouden. Fijn dat na al die uitgestelde datums met ons in het verre verleden gekochte ticket toch heen konden uiteindelijk.
    Karin Ansing-Linstra uit

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 3 oktober 2022

  • Afzetters
    Je wordt er op een proffesionele wijze ingeluisd omdat als je in Google zoek je meteen bij hun uitkomt. In de kleine lettertjes leggen ze het wel netjes uit maar daar kom je veel later pas achten als je de naam en de prijs op het kaartje ziet. Nooit doen gewoon kaartjes kopen op de locatie
    Erna De Jong uit Rijswijk

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 3 oktober 2022

    Reactie van Topticketshop: Beste Erna, <br><br>Het klopt dat er een andere naam op het ticket staat. Dit komt doordat wij een wederverkoper zijn. Gelukkig heeft dit geen invloed op uw toegang tot het evenement. Het klopt ook dat onze tickets soms duurder zijn dan bij het originele punt. Wij maken gebruik van dynamic pricing op basis van vraag en aanbod zoals ook normaal is in de vliegindustrie. Ook ticketmaster maakt hier gebruik van bij haar platinum tickets. Wij hopen dat u ondanks de verwarring toch een fantastische avond heeft gehad. <br><br>Met vriendelijke groeten,<br><br>Joost<br>Topticketshop
  • Ik voel me belazerd!!!!
    In maart heb ik 4 kaarten besteld. Via de site van AHOY ben ik doorgelinkt naar TopTocketshop. Niet wetende dat dit een site is die kaarten doorverkoopt. Ik heb 49 euro voor de kaarten betaald voor kaarten onder de noemer best beschikbare plekken. Op 22 september ontving ik de kaarten. Deze waren 19,50 waard en we zeten helemaal op het hoogste balkon!!! Erg slecht en ik voel me belazerd. Veels te veel betaald en geen goede plekken!!! Ik koop nooit meer kaarten via TopTicketshop!!!!
    Esther Van Weenen uit

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 3 oktober 2022

    Reactie van Topticketshop: Beste Esther, <br><br>Het klopt dat onze tickets duurder zijn dan bij het originele punt. Wij maken gebruik van dynamic pricing op basis van vraag en aanbod zoals ook normaal is in de vliegindustrie. Ook ticketmaster maakt hier gebruik van bij haar platinum tickets. Wij hopen dat u ondanks de hogere prijs toch een fantastische avond heeft gehad.<br><br>Met vriendelijke groeten,<br><br>Joost<br>Topticketshop
  • Snel en duidelijk!
    Zij houden je prima op de hoogte!
    Marian Hoogkamer uit

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 3 oktober 2022

  • Prima
    Goed om bij te boeken
    Anoniem uit Scherpenzeel

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 3 oktober 2022

  • Goed!!
    Mailtjes kwamen goed optijd binnen
    Anoniem uit

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 3 oktober 2022

  • Goed
    Informatie voorafgaand aan het evenement was voldoende en nuttig
    Anoniem uit -

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 3 oktober 2022

  • Superr.
    Prettig en goed geregeld.
    Hellen Brink uit

    heeft TopTicketshop beoordeeld op 3 oktober 2022